Mijn introductie

Voorgeschiedenis en Motivatie

Hallo,
Ik ben Suzanne Mensink, geboren op 3 augustus 1981 te Hengelo waar ik nog steeds woon.

Na het behalen van mijn SPW4 diploma (richting activiteitenbegeleiding) heb ik veel werkervaring op gedaan met verschillende doelgroepen in de zorg. Hier heb ik veel van geleerd maar het opstarten van een eigen zorgboerderij bleef mijn grote wens.

Het begeleiden van kinderen en jongeren met een zorg- of hulpvraag in combinatie met de activiteiten op een boerenerf zijn altijd mijn grote passie geweest en hierin heeft altijd mijn interesse gelegen.

Hier moest ik van mijzelf wat mee doen en vanuit mijn passie heb ik mijn eigen zorgboerderij opgestart. Deze Zorgboerderij, genaamd; 'Zorgboererij Alles Kidts' is per 1 juli 2009 van start gegaan. Het is geweldig om te ervaren wat de positieve invloed is van de rust & ruimte op een boerenerf in combinatie met het verzorgen van de aanwezige hobbydieren.

De uitvoering van de zorg en opvang doe ik niet alleen. Samen met mijn betrokken team van ervaren medewerkers zorgen wij er voor dat alle zorg persoonlijk, professioneel en optimaal blijft.

Hierbij krijgen wij tevens de hulp van onze lieve hobby dieren. Zij genieten ook van alle dagelijkse aandacht en de goede verzorging van de aanwezige kinderen. Onze dieren zijn inmiddels niet meer weg te denken en leveren een zeer positieve bijdrage aan het welzijn en de gemoedstoestand van de kinderen. En de medewerkers genieten hier ook elke dag weer van.