Doelstelling

Plezier & Ontspanning op de eerste plaats.

Plezier en ontspanning, dat is het belangrijkste uitgangspunt en hier werken wij elke dag aan. Daarnaast kan er aan doelen gewerkt worden, die we samen tijdens de intake opstellen. Deze doelen kunnen uiteenlopend zijn en is voor elke persoon anders. Dit maakt niks uit en is mogelijk doordat de opvang kleinschalig is en wij persoonlijke aandacht en begeleiding erg belangrijk vinden.
De zorg, opvang en activiteiten worden in een huiselijke sfeer aangeboden, zodat iedereen zich snel op zijn gemak voelt, zowel jong als oud.
Wij willen graag dat men zich 'vrij' voelt; dat je een plek hebt waar je niet aan alle drukte van de week hoeft te denken, waar je even niet op je tenen hoeft te lopen en waar je vooral jezelf kan & mag zijn.

Hierdoor is er snel een ontspannende sfeer, maar ook ontladen en een gesprek op zijn tijd vinden wij belangrijk. Tijdens de opvang zijn wij ook altijd bereid om een luisterend oor te bieden.

Wij zijn ons ervan bewust dat het niet altijd makkelijk is om bepaalde keuzes te gaan maken. Hierdoor kan de drempel bij de ene persoon wat hoger liggen dan als bij de andere, voordat er contact wordt opgenomen met een zorgverlener. Bij mijn organisatie houdt ik deze drempel zo laag mogelijk door mijn motto en visie; Er is veel mogelijk, hierdoor kan er in overleg ook veel en 'moet' er weinig.

Heeft u een opvang-, zorg-, begeleidingsvraag, maar weet u niet zeker of ik daar gehoor aan kan geven, neem dan gerust contact met mij op. Dan kan ik kijken wat ik voor u kan betekenen. Indien ik niet gelijk iets voor u kan betekenen, kan ik altijd kijken of ik u door kan verwijzen naar iemand uit mijn netwerk.